sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Sunnuntailounas

Meidän perhe sai miehen työkavereilta kutsun erään työkaverin kotiin valmistamaan ja nauttimaan yhteistä sunnuntailounasta. Näin harvinaislaatuinen kutsu on kunnia, josta ei tullut mieleenkään kieltäytyä.


Ensin meille opetettiin kuinka valmistetaan dumplingeja. Esikoisemme osoittautui hauskassa puuhassa ihan mestariksi. Tässä taidonnäyte:





















































































Olivat muuten parhaita Kiinassa maistamiamme dumplingeja!



Meidän miehet valmistivat toiveiden mukaan "jotain suomalaista". Kiinasta on aika vaikea löytää mitään supersuomalaista, joten päädyimme graavattuun loheen ja tilliin näkkileivän päällä. Tämä yksinkertainen herkku, jota maisteltiin kohteliaasti, oli isäntiemme mielestä jotain todella eksoottista, varsinkin näkkäri.
































Muitakin merellisiä herkkuja valmistettiin:




























































Lounaasta jäi jäljelle vain simpukankuoria ja kalanruotoja.
































Lounaan jälkeen lähdimme kävelylle, ja meille näytettiin mistä herkulliset kalat ja äyriäiset olivat peräisin.
























































































Lounaamme osoittautui todelliseksi lähiruuaksi, sillä rantaan ei ollut matkaa kilometriäkään.


















































































































Aika mukava ja takuulla erilainen laskiaissunnuntai!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti