lauantai 19. maaliskuuta 2011

Perjantai

Ihanaa, että on perjantai. Täälläkin perjantai tuntuu perjantailta, viikon parhaalta päivältä.

Äitini tulee huomenna serkkunsa kanssa meille viikoksi. Jännittää, mutta ei varmaan niin paljon kuin heitä. Tulee olemaan hauskaa päästä sivusta seuraamaan mitkä asiat täällä hämmästyttävät, ihastuttavat tai jopa kauhistuttavat.

Ystävät ovat olleet mielessämme paljonkin viimeaikoina. Taidamme potea koti-ikävää. Ystäviltämme olemme saaneet ikävän lievittämiseksi (tai pahentamiseksi) mahtavia ensiapupostipaketteja. Lisäksi meitä muistetaan sähköposteilla, kirjeillä, korteilla, skypen välityksellä ja jopa muutamilla blogi-kommenteilla. Kaikki yhteydenpito ilahduttaa meitä valtavasti.

Erityisellä lämmöllä ajattelemme ystäviämme Tokiossa, joiden onneksi tiedämme olevan kunnossa ja matkalla turvallisempaan paikkaan.

Tässä teille kaikille, rakkaat ystävämme, kuva tämänaamuisen kävelylenkkini varrelta:


Vähän imelää, tiedän.

4 kommenttia:

 1. "There is just one word I still believe and it's love" (EV). Jos siihen ei usko, niin soromnoo. Tahtoo sanoa, että ei kuvassa ole imelyyttä.

  VastaaPoista
 2. Kiitos, Tommi. Oli jotenkin hassua löytää kyseinen viesti täältä Kiinasta. Tuli sellainen "maailma on pieni" -olo.
  Ja äitikin pääsi perille serkkunsa kanssa.

  VastaaPoista
 3. On ollu tosi kiva kurkkia sinne Kiinaan, kiitos blogista! Tosta rakkausteemasta vähän lisää: musta tulee kesällä Anoppi, mieti!! Täytyy ny ruveta kehitteleen tätä anoppiutta... Voikaatten hyvin siellä maan äärissä! - Susanna -

  VastaaPoista
 4. Ole hyvä, Susanna, ja onnea tulevalle anoppiudelle!
  Kuulostaa kyllä aika pelottavalta...
  Hyviä vointeja sinnekin päin maailmaa!

  VastaaPoista